Bedrijfsvideo laten maken

Kijk wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen

Bedrijfsvideo laten maken

Wil je een bedrijfsvideo laten maken? Neem dan contact op met Jordy Media. Ik kan een professionele promovideo verzorgen. Het plaatsen van online video’s is een uitstekende manier om je bedrijf zichtbaar te maken en de vindbaarheid te vergroten. Van productvideo’s tot evenementen-video’s, de mogelijkheden zijn divers. Met onder meer mooie drone-shots zorg ik ervoor dat jouw bedrijfsvisie bij een groot aantal mensen kenbaar wordt gemaakt. Vul vandaag nog het contactformulier in.

Terugbelverzoek

WAT IK DOE

Vacature video Quak hoveniers
Video afspelen

Vacature video Quak hoveniers

Snaterse Urban Creation
Video afspelen

Snaterse Logokunstenaar Margriet Snaterse

Voorne aan Zee logo presentatie
Video afspelen

 logo presentatie

Waarom je een bedrijfsvideo wilt laten maken

Waarom zou je een bedrijfsvideo willen laten maken? Een bedrijfsvideo is een effectief middel om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Door jouw bedrijf op een visuele manier te promoten, kun je aan veel mensen jouw bedrijfsvisie kenbaar maken. Met één done-shot kun je al duidelijk maken waar jouw bedrijf voor staat. Videomarketing speelt een steeds grotere rol binnen de marketing. Beelden worden doorgaans beter onthouden. Een promotievideo is een effectieve manier om de vindbaarheid van je bedrijf of product te vergroten. Ik ga professioneel te werk. Met behulp van een drone maak ik prachtige shots en zorg ik voor een uitstekende video-strategie.

Bedrijfsvideo laten maken

In opdracht van het bedrijf: Inkoop ID B.V.

Inkoop ID levert inkoopprofessionals op interim basis, detachering en werving & selectie. Het doel van de bedrijfsvideo is om kennis te maken met het team, ze vertellen wat zij doen en hoe zij dit doen.  

In opdracht van het bedrijf: Dick Klok Cultuurtechniek

Een seizoensgebonden opdracht waarin ik in de zomer, herfst, winter en lente de werkzaamheden van de organisatie vastleg. Bovenstaande video is in de zomer gemaakt.

Terugbelverzoek

Bedrijfsvideo laten maken? Dit zijn de mogelijkheden

Je kunt mij een professionele bedrijfsvideo laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een promotievideo waarin je jouw visie zichtbaar maakt. Ook een productvideo behoort tot de mogelijkheden. Naast bedrijfsvideo’s kan ik ook evenementen-video’s, bruidsvideo’s of documentaire-video’s verzorgen. Al van jongs af aan ben ik bezig met het maken van video’s. Ik heb ervaring met het maken van video’s voor diverse bedrijven. Bekijk mijn portfolio als je benieuwd bent naar mijn werk. Ik maak drone-shots vanuit de lucht waarmee ik jouw bedrijf prachtig in beeld kan brengen. Ik zorg voor een professionele videobewerking.

Neem contact op om een bedrijfsvideo te laten maken

Wil je de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten? De beste manier om dat te doen is door een bedrijfsvideo met prachtige shots te laten maken. Zorg voor een uitstekende online videomarketing. Er zijn diverse mogelijkheden. Neem vooral een kijkje in mijn portfolio als je wilt weten wat je kan verwachten. Voor een professionele bedrijfsvideo kun je direct contact opnemen met Jordy Media. Ik ben te bereiken via het contactformulier. Laat hier je contactgegevens achter, dan geef ik je zo snel mogelijk antwoord. Je kunt me ook telefonisch of via e-mail bereiken. Vraag een offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Mocht je vragen hebben, sta ik je graag te woord.

In opdracht van het bedrijf: La Red B.V.

La Red leert je als mens en organisatie optimaal gebruik te maken van het netwerk om je heen. Miriam Notten reist het hele land door als keynote speaker. Ik ging mee om dit op video vast te leggen. 

 

In opdracht van het bedrijf: Deel-een-recruiter.nl

Deel-een-recruiter.nl is kort geleden ontstaan. Ze adviseren, ondersteunen en begeleiden het MKB in het gehele recruitmentproces. In deze video stelt het team zich voor, vertellen zij wat ze doen en hoe zij dit doen. 

E-mail

info@jordymedia.nl

Telefoon

+316 425 895 01

Geverifieerd door MonsterInsights