Portfolio

Kijk wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen

In opdracht van het bedrijf: Wingsprayer B.V.

De Wingsprayer is een innovatief systeem dat zorgt voor een optimale verdeling van ieder spuitmiddel. Het doel van deze video; vastleggen wat de Wingsprayer doet en hoe het werkt. 

In opdracht van het bedrijf: Dick Klok Cultuurtechniek B.V.

Een seizoensgebonden opdracht waarin ik in de zomer, herfst, winter en lente de werkzaamheden van de organisatie vastleg. Bovenstaande video is in de herfst gemaakt.

In opdracht van het bedrijf: Inkoop ID B.V.

Inkoop ID levert inkoopprofessionals op interim basis, detachering en werving & selectie. Het doel van de bedrijfsvideo is om kennis te maken met het team, ze vertellen wat zij doen en hoe zij dit doen.  

In opdracht van het bedrijf: Dick Klok Cultuurtechniek B.V.

Een seizoensgebonden opdracht waarin ik in de zomer, herfst, winter en lente de werkzaamheden van de organisatie vastleg. Bovenstaande video is in de zomer gemaakt. 

In opdracht van het bedrijf: La Red B.V.

La Red leert je als mens en organisatie optimaal gebruik te maken van het netwerk om je heen. Miriam Notten reist het hele land door als keynote speaker. Ik ging mee om dit op video vast te leggen. 

 

In opdracht van het bedrijf: Deel-een-recruiter.nl

Deel-een-recruiter.nl is kort geleden ontstaan. Ze adviseren, ondersteunen en begeleiden het MKB in het gehele recruitmentproces. In deze video stelt het team zich voor, vertellen zij wat ze doen en hoe zij dit doen. 

Nieuwsgierig geworden naar mijn werk? Volg mij op Social Media: