Portfolio

Kijk wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen
Theater Branoul
Video afspelen over Theater Branoul

In opdracht van theater Branoul

Voor theater Branoul hebben we deze promo video gerealiseerd. Een intiem klein theater in Den Haag waar veel gebeurt. 

Sinterklaas clip
Video afspelen over Sinterklaas clip

Sinterklaas clip

In opdracht van Casper Soels hebben we deze energieke clip gerealiseerd. We hebben de clip opgenomen in de mooie karakteristieken straten van oud Delfs haven in Rotterdam. 

In opdracht van het bedrijf: Wingsprayer B.V.

De Wingsprayer is een innovatief systeem dat zorgt voor een optimale verdeling van ieder spuitmiddel. Het doel van deze video; vastleggen wat de Wingsprayer doet en hoe het werkt. 

In opdracht van het bedrijf: Dick Klok Cultuurtechniek B.V.

Een seizoensgebonden opdracht waarin ik in de zomer, herfst, winter en lente de werkzaamheden van de organisatie vastleg. Bovenstaande video is in de herfst gemaakt.

In opdracht van het bedrijf: Inkoop ID B.V.

Inkoop ID levert inkoopprofessionals op interim basis, detachering en werving & selectie. Het doel van de bedrijfsvideo is om kennis te maken met het team, ze vertellen wat zij doen en hoe zij dit doen.  

In opdracht van het bedrijf: Dick Klok Cultuurtechniek

Een seizoensgebonden opdracht waarin ik in de zomer, herfst, winter en lente de werkzaamheden van de organisatie vastleg. Bovenstaande video is in de zomer gemaakt.

In opdracht van het bedrijf: La Red B.V.

La Red leert je als mens en organisatie optimaal gebruik te maken van het netwerk om je heen. Miriam Notten reist het hele land door als keynote speaker. Ik ging mee om dit op video vast te leggen. 

 

In opdracht van het bedrijf: Deel-een-recruiter.nl

Deel-een-recruiter.nl is kort geleden ontstaan. Ze adviseren, ondersteunen en begeleiden het MKB in het gehele recruitmentproces. In deze video stelt het team zich voor, vertellen zij wat ze doen en hoe zij dit doen. 

Geverifieerd door MonsterInsights